Matematik

Matematik færdighed

25. marts 2014 af ArianaG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg kan ikke finde ud af disse er der nogen der kan hjælpe?

1)  (x+8)⋅(x+9)=

2)  En funktion har regneforskriften:

f(x)=6⋅x−6

Hvad bliver funktionsværdien, når x=7?

3)  

En funktion har regneforskriften:

f(x)=5⋅x2

Hvad bliver funktionsværdien, når x=8?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

1) Gang parenteserne ud

2) Erstat x med 7 i regneudtrykket for f(x), og beregn så f(7)

3) Der menes måske f(x) = 5·x2 ? Erstat x med 8 i regneudtrykket for f(x), og beregn så f(8)


Skriv et svar til: Matematik færdighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.