Matematik

Opgave

26. marts 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Får I også CD=1,15

Areal af trekant:11,5*20*1/2=115

115=110*cd

cd=1,15

Tak på forhånd og god aften. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Fremgangsmåden er korrekt. Det skal så beregnes korrekt. 115,47/110 er ikke lig med 1,15 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2014 af SuneChr

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2014 af mathon

                      \frac{1}{2 }\cdot 20^2\cdot tan(30^{\circ})=110\cdot \left | CD \right |


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.