Matematik

Hjælp med opgaver

28. marts 2014 af XX88XX (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej kan I hjælpe med opgave 8 (vedhæftet)?

Svar #1
28. marts 2014 af XX88XX (Slettet)

Her
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opstil en lineær model hvor x er antal år efter 2004.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2014 af mathon

                               f(x)=850x+16259


Svar #4
28. marts 2014 af XX88XX (Slettet)

Er det ikke y= istedet for f(x)=?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. marts 2014 af mathon

                                f(x)=y=850x+16259


Svar #6
28. marts 2014 af XX88XX (Slettet)

Hvordan regner jeg opgave c ud via modellen?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. marts 2014 af mathon

    L\o s
                                           25000=850x+16259


Skriv et svar til: Hjælp med opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.