Tysk

Er der nogle der vil rette min tysk redegørelse? På forhånd mange tak for hjælpen :D

29. marts 2014 af holcker3001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

er der nogle der vil bruge sin tid på at rette denne her tysk redeøgrelse for mig? det er en stor hjælp.

På Forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2014 af LæreNyt (Slettet)

Warum ich diese Thema Gewalt? = Warum habe ich diese Thema gewählt

weil mein Lehrer Kristian hat dieses Thema uns. = Weil mein Lehrer Kristian hat dieses Thema für uns gewählt. 

Ich denke, es ist schön, dass Touristen kommen nach Afrika, damit sie sehen können, wie schwer es Menschen und Tiere haben.  = Ich denke, es ist schön, dass Touristen nach Afrika kommen, damit sie sehen können, wie schwer es Menschen und Tiere haben.  

In diesem Aufgabe werde ich sprechen = In diesem Aufgabe werde ich sprechen über

Der er sikkert flere fejl, men her er lige nogle af dem jeg lagde mærke til! :) 


Skriv et svar til: Er der nogle der vil rette min tysk redegørelse? På forhånd mange tak for hjælpen :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.