Matematik

eksponentiel funktion

29. marts 2014 af lottebc1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Givet formlen for eksponentiel voksende funktion: y = b • ax

En kapital på 5.000 kr. indestår på en konto til 5 % p.a.        

a)               Find størrelsen på a

Øhm, hvad skal de 5000 sættes ind som og de 5%?? Hvad er a og hvad er b ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

a = 1+r , r = 5%


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.