Matematik

Gør rede for definitionen af differentialkvotient og bevis sætning

31. marts 2014 af NaNoTecs - Niveau: A-niveau

Gør rede for definitionen af differentialkvotient og bevis disse sætninger

''Funktionen med forskrift f(x)=k, hvor k er konstant, er differentiabel i ethvert x0 Differentialkvotienten er f ' (x0)=0 ''

og

''Funktionen med forskift f(x) =x2 er differentiabel i ethvert x0. Differentialkvotienten er f ' (x0) = 2 x0 ''

Nogen der kan hjælpe mig med dette? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2014 af MrJKo (Slettet)

Ved at bevise/definere/"forklare" differentialkvotienten, kan du udlede tre-trins-reglen. Den kan du anvende til at bevise, at f(x) = k er differentiabel og har differentialkvotienten f ' (x) = 0. 


Skriv et svar til: Gør rede for definitionen af differentialkvotient og bevis sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.