Matematik

Hjælp til matematik

01. april 2014 af PortalKongen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber nogen kan hjælpe! :)

beregn startkapitalen når renten er 5,5% og kapitalen efter 15 terminer er 1100 kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2014 af mathon

                         \small K_0=K_n\cdot \left ( 1+r \right )^{-n}

                         \small K_0=1100\cdot \left ( 1,055 \right )^{-15}


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.