Matematik

Rumfang og procent

03. april 2014 af Kerte18minde (Slettet) - Niveau: C-niveau

Figuren viser 2 træningsbolde. Højden på den store træningsbold er 40% større end højden på den lille træningsbold.

A ) Hvor mange procent er rumfanget af den store træningsbold større end rumfanget af den lille træningsbold


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2014 af mathon

              Vstor     D3
             ------- = ---- = (D/d)3 = 1,403 = 2,744
              Vlille      d3

              1+rV = 2,744

               rV = 1,744 = 174,4%

Rumfanget af den store træningsbold er 174,4% større end rumfanget af den lille træningsbold.
                 


Skriv et svar til: Rumfang og procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.