Matematik

Matematik ( Hjælp det haster)

03. april 2014 af mikkelseb (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogen der kan hjælpe mig med opgave 6.3?

Og er opgave 6.2 rigitgt? :)'


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2014 af peter lind

Brug at s= v*t. her er s tilbagelagte vej 320 km og tiden 3 timer og 12 minutter


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2014 af mathon

          3 timer 12 minutter = 3,2 time

          \small \Small\\ v=\frac{320\; km}{3,2\; h}=\frac{3,2\cdot \left ( 100\; km \right )}{3,2\; h}=100\: \; \frac{km}{h}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2014 af 123434 (Slettet)

6,1)

Turen er på 320km

Du kører 80km/t. Dvs at du kører 80km/t på en time

320km:80km/t=4 timer

6,2)

Du kører 320 km i alt

Du klarer turen på 3 timer og 12 minutter-dvs 192 minutter

320km/192min*60=100km/t


Svar #4
03. april 2014 af mikkelseb (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Matematik ( Hjælp det haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.