Matematik

Matematik på C-Niveau

04. april 2014 af Nicole87 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe? 

Vedhæftet fil: foto.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2014 af PeterValberg

|DE| kan bestemmes som forskellen på |BC| og |AD|

|AB| kan efterfølgende bestemmes vha. Pythagoras' læresætning

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2014 af PeterValberg

vinkel D kan bestemmes som:

\angle D=\cos^{-1}\left(\frac{|DE|}{|CD|} \right )

Vinkel C i firkant ABCD kan du nu bestemme ved at benytte dig af,
at vinkelsummen i en firkant er 360º

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
05. april 2014 af Nicole87 (Slettet)

#1

|DE| kan bestemmes som forskellen på |BC| og |AD|

|AB| kan efterfølgende bestemmes vha. Pythagoras' læresætning

Ok tak. For at finde AB, skal jeg så sige CD2 + AD2? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2014 af PeterValberg

Nej, ikke sådan.

|AB| = |CE| = √(|CD|- |DE|2)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik på C-Niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.