Matematik

Hjælp til Ligning

04. april 2014 af JensNielsen1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, nogen der vil hjælpe med denne ligning:

x-x*0,044-x*0,08=32200


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2014 af SuneChr

Af x'ere har vi:
1 - 0,044 - 0,08 = 0,876
Så vi får
0,876x = 32200
Så du dividerer med 0,876 på begge sider for at få, hvad x er.

(x ≈ 36758)


Skriv et svar til: Hjælp til Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.