Matematik

ligning

04. april 2014 af yololol (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen. Jeg skal finde skæringspunktet på en akse, men for at finde den, skal jeg kunne udregne denne ligning: x+2=0,5*x+4

Men problemet er at jeg kun kan få x=2,5, men x skal være 4

Nogle der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2014 af SuneChr

Saml x'erne på venstre side:
x - 0,5x = 4 - 2
0,5x = 2
x = 4


Svar #2
04. april 2014 af yololol (Slettet)

Mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.