Matematik

Hvordan jeg kan beregn vinklen ved A ( skal ikke måles) Find diagonalens længde og anden spørgsmål er hvor meget vejer den, når den blå tønde uden indhold vejer 6050g

06. april 2014 af Ellyk (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, Der nogen kan hjælpe mig med de to opgaver her? 

den sidste opgave jeg ville massefylden for ukrudtsmidlet 0,9 * 6050 men jeg er ikke sikker på!

Vedhæftet fil: Drivhuse.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2014 af Mobbi1999 (Slettet)

 Som sagt i denne tråd:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1462206#1463607

Skal du bruge Pytagoras-Ligning

A+ B= C2

Du må selv vælge hvad A og B er

A= 13M

B= 7M

13m+ 7m= C2

13= 169

72 = 49

169 + 49 = C2

C2 = 169 + 49 = 218

Kvadratroden af 218 = 14,76m

14,76 = 1476cm


Svar #2
06. april 2014 af Ellyk (Slettet)

Hej Mobbi tusind tak, men må jeg spøur noget! Måske det er mig jeg ikke forstå! Jeg troede jeg skal vinkel af A. Fordi han siger beregn vinklen ved A, men også han sige find diagonalens længde.


Svar #3
06. april 2014 af Ellyk (Slettet)

spøur = spøurg


Svar #4
06. april 2014 af Ellyk (Slettet)

jeg mener jeg troede jeg skulle finde vinkel af A


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2014 af SuneChr

Vinkelsummen i enhver trekant er jo 180o
så vi har derfor

Ao + 61o + 90o = 180o

Find da vinkel A.


Skriv et svar til: Hvordan jeg kan beregn vinklen ved A ( skal ikke måles) Find diagonalens længde og anden spørgsmål er hvor meget vejer den, når den blå tønde uden indhold vejer 6050g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.