Matematik

Afledet funktion

07. april 2014 af szusee - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig?

\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x} (2x+1)=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2014 af SuneChr

Det er det samme som     (2·x + 1) '  =  (2·x) ' + (1) '  =  .............


Svar #2
07. april 2014 af szusee

tak


Skriv et svar til: Afledet funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.