Matematik

Beregn massefylden

12. april 2014 af mi4 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg har fået spørgsmålet der lyder: beregn massefylden af papiret. Papirets rumfang er 6,237 cm3 og vægten er 0,005 kg.

Hvordan regner jeg dette ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2014 af exatb

Massefylde er vægt divideret med rumfang. Da rumfanget er i kubikcentimeter, skal vægten laves om til gram. 0,005 kg * 1000 = 5 gram. Resultatet får du i gram pr kubikcentimeter.


Svar #2
12. april 2014 af mi4 (Slettet)

#1

Massefylde er vægt divideret med rumfang. Da rumfanget er i kubikcentimeter, skal vægten laves om til gram. 0,005 kg * 1000 = 5 gram. Resultatet får du i gram pr kubikcentimeter.

Så det hedder: 5/6,237 = 0,80 (<-- Hvad skal benævnelsen være her?)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2014 af exatb

Det står i sidste sætning i #1.  


Skriv et svar til: Beregn massefylden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.