Fysik

Fysik problemer

12. april 2014 af lartpoutlart (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har problemer med opgave 12c

http://uvm.dk/Uddannelser/Gymnasiale-uddannelser/Studieretninger-og-fag/Fag-paa-stx/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Vejledninger/121029%20Elektriske%20og%20magnetiske%20felter%20_vejledende%20opgaver%20okt2012.ashx

Der må være en simpel metode at løse denne opgave på.

Har set forrige tråde og fået vejledning, men det hjælper ikke på det.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2014 af mathon

            \left | e_{ind} \right |=N\cdot \frac{\mathrm{d} \left (B\cdot A \right )}{\mathrm{d} t}=N\cdot A\cdot \frac{\mathrm{d}B }{\mathrm{d} t}\approx N\cdot A\cdot \frac{\Delta B}{\Delta t}=

                                                                                                                                                                                                                           \; \; 700\cdot \left ( 0,8\cdot 10^{-4}\; m^2 \right )\cdot \frac{160\cdot 10^{-3}\; T}{4\cdot 10^{-3}\; s}=2,24\; \frac{m^2\cdot \frac{Vs}{m^2}}{s}=2,24\; V


Svar #2
12. april 2014 af lartpoutlart (Slettet)

#1 mange tak - dt=4ms er det der tiden du aflæser fra 12 ms og til næste skæring?


Skriv et svar til: Fysik problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.