Matematik

Eksponentiel funktion - befolknings regning

12. april 2014 af MajaRahlffi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg her haft den del problemer med denne opgave! 

Jeg har fået følgende oplysninger 

Rapport fra FN’s befolkningsfond UNFPA;                                                             03. JUL. 2013

11 milliarder mennesker i 2100

Verdens befolkning er steget fra 2 til 7 mia. i de sidste 85 år.

Min opgaver er

Lav forskriften for eksponentielfunktionen for befolkningsudviklingen, der gælder fra 2013 til 2100


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2014 af 123434 (Slettet)

f(x)=b*aer en eksponetiel funktion

(0,2) og (85,7)

(x1, y1)  (x2,y2)

a=85√7/2=1,014848

b=2/1,0138480=2

f(x)=2*1,014848x

Jeg kommer til at lave den fra 85 år. Men den du skal lave, må være med samme metode, 


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion - befolknings regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.