Matematik

Integration

24. april 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet en opgave. Nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at når f(x) ≥ 0 , kan integralet

        \int_{a}^{a}f(x)\, \textup{d}x

fortolkes som arealet af punktmængden begrænset af x-aksen, grafen for f(x), samt linierne x = a og x = b.

I opgaven oplyses arealerne af M1, M2, og M3. Benyt nu indskudsreglen for integraler til at beregne de to integraler i opgaven.


Svar #2
24. april 2014 af Manu0407 (Slettet)

Hvad er indskuds reglen???? 


Svar #3
24. april 2014 af Manu0407 (Slettet)

Nåår ikke noget haha


Svar #4
24. april 2014 af Manu0407 (Slettet)

Jeg forstår stadig ikke hvad det er jeg skal...


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du bør kunne se, at

        \int_{-5}^{-2}f(x)\, \textup{d}x=A(M_{1})

og

        \int_{-5}^{4}f(x)\, \textup{d}x=A(M_{1})+A(M_{2})+A(M_{3})


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. april 2014 af Krabasken (Slettet)

Indskudsreglen kan du nemt google - der er både videoer og forklaringer ;-)


Svar #7
24. april 2014 af Manu0407 (Slettet)

Tak har forstået det nu haha :-D 


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.