Matematik

Matematik

25. april 2014 af Amuni (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har brug for hjælp til disse opgaver. 

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Benyt udtrykket for cosinus til vinklen v mellem to vektorer a og b:

        \cos v=\frac{\textbf{a}\cdot \textbf{b} }{\left | \textbf{a} \right |\left | \textbf{b} \right |}

til at bestemme |a| .

b) Benyt udtrykket for projektionsvektoren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2014 af PeterValberg

b) Se eventuelt denne [ VIDEO ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.