Matematik

Matematik

25. april 2014 af Amuni (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har brug for hjælp til disse opgaver (b, c og d).

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Udklip-..-.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2014 af peter lind

Vis at f(50)=g(50) = 20

Vis at f'(50) = g'(50)

tan(v) = f'(50) = g'(50)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Find skæringspunktet mellem de to grafer for f(x) og g(x) .

b) Vis, at f ' (x0) = g '(x0) i skæringspunktet.

c) Benyt at hældningsvinklen α for en ret linie med x-aksen med hældningskoefficient a er givet ved

        tan(α) = a .

d) Løs ligningen g(x1) = 0 , og beregn så arealet som

        A=\int_{0}^{50}f(x)\, \textup{d}x+\int_{50}^{x_{1}}g(x)\, \textup{d}x


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.