Matematik

matematik

26. april 2014 af Ella0480 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hjælp, jeg skal aflevere det her imorgen, og har ikke styr på hvordan jeg skal lave det her. det ville glæde mig, hvis i kunne hjælp eller evt. give mig svaret til denne opgave.
Vedhæftet fil: Beth st 10 teksten -1.xls

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2014 af mathon

Hvilken af de otte opgaver har du problemer med?


Svar #2
26. april 2014 af Ella0480 (Slettet)

Jeg har allerede besvare nogle af det nummer 5 og 8, og resten er jeg ved ikke, hvad skal jeg gøre.

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2014 af mathon

5)
              4x+15-3x-7=12

              x+8=12

              x=4


Svar #4
26. april 2014 af Ella0480 (Slettet)

Tak og ved du, hvad skal jeg gøre i opg nummer 7?

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. april 2014 af mathon

nr 7)
            Med passer og lineal konstruerer du trekanten.

            Derefter indtegnes vinkelhalveringslinjen vA, hb og median mc.
 


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.