Matematik

Løs ligning(eksponentiel)

30. april 2014 af katjaARP (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey, jeg skal løse ligningen f(x)=g(x): 23,4 • 1,09x=7,3 • 0,91x

Hvordan gør jeg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Isoler eksponenter med x:

        1,09x / 0,91x = 7,3 / 23,4 , dvs

        (1,09/0,91)x = 7,3 / 23,4

Tag log() på hver side, og isoler x.


Svar #2
30. april 2014 af katjaARP (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Løs ligning(eksponentiel)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.