Kemi

Hjælp til kemi c

02. maj 2014 af Quinn (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med noget pH måling og hvordan man evt. finder ud af ioner, H3O og OH?

Vedhæftet fil: måling af ph.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2014 af mathon

Generelt:
                               \small \left [ H_3O^+ \right ]=10^{-pH}
          og
                               \small pH = -\log \left[ H_3O^+ \right]


Svar #2
05. maj 2014 af Quinn (Slettet)

Tak for det


Skriv et svar til: Hjælp til kemi c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.