Matematik

matematik

04. maj 2014 af Mobbi1999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Mikael vil også købe yoghurt. Prisen for en liter yoghurt er 16,95 kr. Han kan se på prisskiltet, at han kan få to liter for 25kr.

Hvor mange penge kan Mikael spare pr. liter, hvis han høber to liter for 25k


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. maj 2014 af SuneChr

1 L uden besparelse koster              =     16,95 kr.
1 L med besparelse koster 25 kr./2  =    12,50 kr.
Besparelse pr. L : ..........................  =


Svar #2
04. maj 2014 af Mobbi1999 (Slettet)

Hvorfår dividere du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2014 af SuneChr

Jo. Når 2 L koster 25 kr. koster 1 L det halve.
Man skal finde besparelsen pr. L


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.