Fysik

Bevægelse

04. maj 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Kan nogle hjælpe mig den vedhæftet opgave.

Jeg ville bare vide om jeg har gjort rigtig og hvis ikke, hvad er fejlen?

F=m*a -> a=F/m

a=37 N/4kg=9.25 m/s^2

V(t)=a*t

9.25 m/s^2 * 2 s = 18.5 m/s

Er det rigtigt?

Vedhæftet fil: Fysik.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. maj 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du glemmer, at legemet har en starthastighed.

v(t) = a*t + v0

v(2,00s) = 9,25 m/s2 * 2,00 s + 10,0 m/s = 28,5 m/s


Skriv et svar til: Bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.