Fysik

Strømstyrke beregning hjælp

04. maj 2014 af ulla7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

er der nogle der vil hjælpe mig med vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Benyt    P = U·I .


Svar #2
04. maj 2014 af ulla7 (Slettet)

hvad er P og U i min opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

P er effekten, og U er spændingsforskellen.


Svar #4
04. maj 2014 af ulla7 (Slettet)

Så U er 230 V?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. maj 2014 af mathon

b)
           30 L vand har massen (30 L)•(1 kg/L) = 30 kg

           varmekapaciteten af vand + beholder:
                               \small \left ( 30\; kg \right )\cdot \left ( 4,186\; \frac{kJ}{kg\cdot C} \right )+\left ( 5,4\; \frac{kJ}{C} \right )=130,98\; \frac{kJ}{C}


                                                     


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. maj 2014 af mathon

c)
                        \small t=\frac{E}{P}

                       


Svar #8
05. maj 2014 af ulla7 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!

Kan i også hjælpe mig med opgave b i vedhæftede fil?


Skriv et svar til: Strømstyrke beregning hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.