Fysik

Arbejde

06. maj 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej 

Er nedenstående metode til, at finde svaret til vedhæftet opgave rigtig? Eller skal man bruge en anden formel?

Emek=0.5mv^2

Emek=0.5*(75kg)*(7.0 m/s)= 1837 J

Vedhæftet fil: Fysik 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2014 af peter lind

Det er korrekt


Skriv et svar til: Arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.