Matematik

FSA 2014 MATEMATIK

07. maj 2014 af sinelindkvist (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan gik det jer? 

Hvad svarede i til den der med ris og vand, forholdet 2 til 3? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2014 af Carlmunk (Slettet)

10. Hvad svarede du

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2014 af Carlmunk (Slettet)

Tror det er vitterligt forkert

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2014 af ohwell (Slettet)

7,5 :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2014 af yasminn (Slettet)

7,5 til den første og 6,5 til den efterfølgende opgave :) 

Synes det gik udmærket faktisk. Hverken færdighedsprøven eller problemregningen var sværere end de plejer, synes jeg :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2014 af emil2 (Slettet)

Hvad med de to sidste opgaver , hvad svarede I?

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2014 af Savior123 (Slettet)

7.5. Trir jeg får 12. Blev færdig på 1 time, og resten af tiden rettede jeg lidt, og pyntede lidt på excel :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2014 af Carlmunk (Slettet)

#4
7,5 til den første og 6,5 til den efterfølgende opgave :) 

Synes det gik udmærket faktisk. Hverken færdighedsprøven eller problemregningen var sværere end de plejer, synes jeg :)


Jeg er næsten 100 procent på at nr. 2 Er 4,5 dl

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. maj 2014 af ohwell (Slettet)

jeg fik den også til 4.5 :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. maj 2014 af Ok1245 (Slettet)

Var meget lang at skrive i hånden. Grundet de lange opgave forklaringer og de mange opgaver. Men havde overhovedet ikke svært ved noget af det. Har bare st spørgsmål vedrørende opgaven i færdighed som handlede om varitionsbredden i karakter observationsættet. Var svaret 3, fordi den varierer mellem 3 karakterer eller var svaret 6 fordi at max karakteren var 10 og mindste karakteren 4 og dermed 10-4=6?

Opgave 1 i færdighed var 7.5dL da spørgsmålet var: Der skal være 2 vand hver gang der er 3 ris. Der er 5dL vand, hvor meget ris :-)

Opgave 2 i færdighed var 4,5 da spørgsmålet lød. Der skal bruges 3dL ris til 4 personer og hvad så med 6 personer :-)


Brugbart svar (1)

Svar #10
07. maj 2014 af ohwell (Slettet)

jeg skrev 6, da variationsbredden=M-m :)


Brugbart svar (1)

Svar #11
07. maj 2014 af Bimsebusse (Slettet)

Ja det er 6 :), fordi ligesom du siger Ok1245, så skal man sige størsteværdi minus mindsteværdi, altså 10-4= 6


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. maj 2014 af emil2 (Slettet)

Hvad svarede I til den med middeltal? Jeg fik 5,6

Brugbart svar (0)

Svar #13
07. maj 2014 af ohwell (Slettet)

jeg fik syv


Brugbart svar (0)

Svar #14
07. maj 2014 af Savior123 (Slettet)

middeltal er ikke syv.. Du tænker på gennemsnit :P


Brugbart svar (1)

Svar #15
07. maj 2014 af ohwell (Slettet)

Det er da det samme :)


Brugbart svar (0)

Svar #16
07. maj 2014 af Savior123 (Slettet)

nej. middeltal og gennemsnit er ikke det samme. Middeltal er det midterste tal (hvillet er 7), og gennemsnit er de tal man ligger sammen og dividere med antallet af tallet :)


Brugbart svar (0)

Svar #17
07. maj 2014 af Bimsebusse (Slettet)

Jeg fik også 7 i middeltal :)


Brugbart svar (0)

Svar #18
07. maj 2014 af Savior123 (Slettet)

Det er også det rigtige Claudia ;)


Brugbart svar (0)

Svar #19
07. maj 2014 af heid4621 (Slettet)

#14

middeltal er ikke syv.. Du tænker på gennemsnit :P

Middeltal og gennemsnit er det samme - og det var 7! Det er jeg sikker på!


Brugbart svar (0)

Svar #20
07. maj 2014 af heid4621 (Slettet)

#16

nej. middeltal og gennemsnit er ikke det samme. Middeltal er det midterste tal (hvillet er 7), og gennemsnit er de tal man ligger sammen og dividere med antallet af tallet :)

Du tænker på medianen! :-)


Forrige 1 2 Næste

Der er 33 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.