Matematik

Procentvise vægtforøgelse

09. maj 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har vedhæftet en opgave hvor jeg har løst a'eren, men ikke b'eren. 
Er der nogle der kan hjælpe mig med den, jeg aner ikke hvad jeg skal.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2014 af peter lind

Find vægten af et græskar, der har en radius, der er 1,1 gange så stor, som den radius, du lige har fundet


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2014 af mathon

 Du har                                            
                        1+x\%=1,10^{2,6657}=1,28926

                        x\%=0,28926

                         x=28,926


Skriv et svar til: Procentvise vægtforøgelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.