Matematik

vinkel - TInspire

09. maj 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

Er der nogen der ved hvorfor mit resultat ser sådan ud, når jeg beregner en vinkel.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2014 af SuneChr

Kender ikke denne kalkulator. Har du indstillet  "grader" , "radianer" rigtigt?


Svar #2
09. maj 2014 af cecilied34 (Slettet)

Ja, den er indstillet til grader. Jeg forstår ikke hvorfor den spytter sådan et resultat ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2014 af SuneChr

Prøv at løse

\cos v=\frac{17}{5\cdot \sqrt{13}}   =\frac{17\cdot \sqrt{13}}{65}


Svar #4
09. maj 2014 af cecilied34 (Slettet)

Sådan her?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2014 af SuneChr

Excel:
v = 0,33929261 rad = 19,44003483º


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du beder den jo om at finde samtlig løsninger til ligningen, så derfor får du det resultat

        v = 0,054·360º + p·360º   eller   v = -0,054·360º + p·360º   , p ∈Z .

Du må så selv udvælge den løsning, der er relevant for den aktuelle opgave.


Skriv et svar til: vinkel - TInspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.