Fysik

Hvad er den maksimale højde som projektilet kan komme op i? (sæt tyngdeaccelerationen til 9.82 m/s2)

11. maj 2014 af haniballi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Et projektil affyres med en lodret hastighed 167,7 m/s. Hvad er den maksimale højde som projektilet kan komme op i? (sæt tyngdeaccelerationen til 9.82 m/s2)

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Kan i hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2014 af hesch (Slettet)

Når pojektilet har nået maksimal højde, er al kinetisk energi omdannet til potentiel energi.

Ekin = ½*m*v2

Epot = m * g * h

Løs ligningen  Epot = Ekin    ( isolèr h )


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2014 af mathon

                        \Delta s=\frac{-{v_{o}}^{2}}{2\left ( -g \right )}


Skriv et svar til: Hvad er den maksimale højde som projektilet kan komme op i? (sæt tyngdeaccelerationen til 9.82 m/s2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.