Matematik

Matematik aflevering

18. maj 2014 af julielarse (Slettet) - Niveau: A-niveau

1. På en ø er der en population af kaniner, der vokser med 35% pr. år. I et bestemt år er der antallet af kaniner i populationen 70.

a) Opskriv en funktion der beskriver størrelsen af populationen, y, som funktion af antal år herefter,x.
b) Hvor lang tid går der før populationens størrelse er fordoblet?
c) hvor mange kaniner er der i populationen efter 5 år?
d) hvornår passerer populationsns størrelse 1000 kaniner?

Tak på forhånd!


Svar #1
18. maj 2014 af julielarse (Slettet)

??????


Svar #2
18. maj 2014 af julielarse (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2014 af Amril (Slettet)

A: Opstil en eksponentiel model, - som vi kalder f(x) -, hvor b = 70 og a = 1.35

B: Løs ligningen; f(x) = 140

C: Beregn; f(5). 

D: Løs ligningen; f(x) = 1000


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.