Fysik

hjææælp, kan simpelthen ikke finde ud af det (udlede en formel)

18. maj 2014 af imhf (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey allesammen!

Jeg sidder her og skal aflevere en fysik aflevering "Mekanisk energi for et pendul", og der er nogle opgaver som jeg dog ikke kan finde ud af og derfor håber jeg at der er nogle her som kan hjælpe mig :)

Opgaven går ud på at udlede formlen (l) for h 

Jeg tror man skal bruge denne formel, men er slet ikke sikker. Og hvis det var denne formel jeg skulle bruge, hvordan udleder jeg den så? 

formel: 

h= L- kvadratroden af (L^2  -  s^2)

L = længden af snoren

s= loddets bredde
 


Svar #1
18. maj 2014 af imhf (Slettet)

ved ikke om det jeg skriver giver mening, hvis ikke så sige endelig til :)

på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Du skal formodentlig bruge Pythagoras.


Skriv et svar til: hjææælp, kan simpelthen ikke finde ud af det (udlede en formel)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.