Matematik

Hvordan kan det blive et positivt resultat??

24. maj 2014 af snapplelack - Niveau: A-niveau

Hvordan kan det være, at dette tal bliver positivt. Normalt når man siger minus plus plus = negativt... Håber i kan hjælpe...

Vedhæftet billede af opgave og resultat.

Vedhæftet fil: eeefref.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2014 af SuneChr

Fællesnævneren er 4. Da vil resultatet af subtraktionen blive positiv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2014 af mathon

                  \frac{-81}{4}+\frac{81}{2}=\frac{-81}{4}+\frac{2\cdot 81}{4}=\frac{-81+2\cdot 81}{4}=\frac{81}{4}=\frac{80}{4}+\frac{1}{4}=20\frac{1}{4}


Svar #3
24. maj 2014 af snapplelack

Mange tak :)

Skriv et svar til: Hvordan kan det blive et positivt resultat??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.