Matematik

Løst rigtigt?

25. maj 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP. Har jeg løst denne rigtigt?

Man bruger retningsvektoren som normalvektor til m og skriver:

2(x - 3) + 1(y - 4) = 0

2x - 6 + y - 4 = 0

2x + y - 10 = 0

Og altså er ligningen det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.

Skriv et svar til: Løst rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.