Matematik

Blive klar til mat B

26. maj 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/131206%20MatB-hfe-06122013.ashx

Har lavet den første prøve, som man har en time til. 

Opgave 1)

23-(4*3)=11

Ja

(2)

De to parabler har samme c-værdi. De skærer y-aksen samme sted. C-værdien angiver nemlig parablens skæring med y-aksen

(3)

Der er tale om eksponentiel funktion. Funktionen/prisen falder med 4% om året. 2,7 mio er prisen i 2008, og prisen falder med 4% om året

(4)

Hvordan skal man gribe sådan en ad?

(5)

x2+2x-8=0

D=22-4*1*-8=36

x=(-2+-√36)/(2*1)=2 V -4

(6)

x3 integreres til 1/(3+1)*x3+1=1/4*x4=1/4x4

4x integreres til 1/2*42=4

-3 integreres til -3x

1/4x4-4-3x

Integrerer jeg overhovedet korrekt?

Hvad skal jeg være ops på?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

(4) man aflæser f(0) = 4 af grafen. Man bestemmer hælsdningskoefficienten for tangenten til f '(0) = 2 .

(6) er ikke korrekt. ∫ (x3 + 4x -3) dx = x4/4 + 2x2 -3x + k .


Skriv et svar til: Blive klar til mat B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.