Matematik

Matematik

30. maj 2014 af Karlse - Niveau: 7. klasse

Hvilek af disse formler beskriver arealet ef en trekant

a) 0,5h*g= A

B) 0,5a= h*g

Jeg har skrvet at der er A der er den rigtig:  0,5*h*g= A

Sprøger bare for et sikkerheds skyld vil ikke lave fejl ved en nem opgave,


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2014 af stargirl5 (Slettet)

Ja det er a, der er rigtigt. Arealet af en trekant er A=0,5*h*g


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2014 af mathon

a)
         A = (1/2) • h • g


Svar #3
30. maj 2014 af Karlse

Thanks


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.