Matematik
Hjælp med ligning
05. juni 2014 af
Koplop (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Lige meget.
Svar #1
05. juni 2014 af PeterPølleHatHarEnFedKasket (Slettet)
Det er ikke nogen ligning, med et udtryk.
To æbler minus ét æble = ét æble, (læs: æble = x)
To æbler minus ét æble = ét æble, (læs: æble = x)
Skriv et svar til: Hjælp med ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
