Matematik
Ligninger
10. juni 2014 af
JBiebs (Slettet)
-
Niveau: 7. klasse
Tre dvd'er koster tilsammen 250 kr
Den billigste dvd koster x kr
Den næstdyreste koster 20kr mere og den dyreste koster 50 kr mere end den billigste.
Opstil en ligning og regn ud hvad dvd'erne koster
Forklar venligst i detaljer tak! :)
Den billigste dvd koster x kr
Den næstdyreste koster 20kr mere og den dyreste koster 50 kr mere end den billigste.
Opstil en ligning og regn ud hvad dvd'erne koster
Forklar venligst i detaljer tak! :)
Svar #1
10. juni 2014 af Krabasken (Slettet)
x + (x+20) + (x+50) = 250
3x+70 = 250
3x = 180
x = 60
:-)
Skriv et svar til: Ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
