Matematik

ridning matematik problemregning

10. juni 2014 af hihihihihihihihihihihihihihihihi (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hjælp!

jette vil gerne finde ud af hvor meget hendes hest Amigo vejer, men har ik mulighed for at stille den op i en vægt. Hun benytter derfor en regnemetode der kan angive Amigos omtrentlige vægt 

H: hestens vægt i kilogram 

G: hestens gjordermål i cm. 

H= 6,25 * G - 625 

4.1 bergn amigos vægt ud fra regnemetoden.

hjælp skal afleveres imorgen!:-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juni 2014 af hesch (Slettet)

Du indsætter bare den målte værdi i ligningen. Lad os sige, at gjordemålet er 2m = 200cm, får du:

H = 6,25 * 200 - 625 = 625kg.


Svar #2
10. juni 2014 af hihihihihihihihihihihihihihihihi (Slettet)

Men hvad er værdien hvordan finder jeg den https://www.studieportalen.dk/members/477686

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ud til, at det måske er en variant af denne opgave

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=921553


Skriv et svar til: ridning matematik problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.