Fysik

Joules lov

12. juni 2014 af hansen1921 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

hvis der står at, man skal undersøge sammenhæng mellem den afsatte energi og strømstyr for en resistor, betyder det at man skal holde modstanden og tiden konstant ifølge joules lov 

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2014 af mathon


                                     E=\left ( R\cdot t \right )\cdot I^2

                                     \log\left (E \right )=2\cdot \log(I)+\log(R\cdot t)   i dobbeltlogaritmisk afbildning.


Skriv et svar til: Joules lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.