Kemi

Hjælp! udregning

15. juni 2014 af Quinn (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej min udregning er forkert

1. Vi startede med at have en startvægt på 49.517 g. Og vores slutvægt lå så på 37.3 g.

Så for at finde % af det, har vi sagt 50 * 2 = 37 * 2 = 74 det vil sige 74%. 

Hvordan skal jeg regne den ud med %?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2014 af flygtighed (Slettet)

altså jeg ved ikke helt, hvad for noget du er ude efter, men hvis du vil finde hvor mange procent 37,3 g er af 49,517 g:

(37,3/49,517) *100 % = 75,3 %


Svar #2
15. juni 2014 af Quinn (Slettet)

Undskyld min opgav lød sådan her: skulle beregne udbyttet af omkrystallisationen i % dvs. beregn hvor mange % det rensede stof udgør af den oprindelige mængde (40g)

og mine resultater er 49,517g og 37,3 g


Skriv et svar til: Hjælp! udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.