Matematik

Udregning

21. juni 2014 af hitmand (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, jeg er ikke god til at regne, så håber nogle kan hjælpe mig. Jeg har brug for at vide hvor mange % co2 der er i luften, hvis jeg lukker 110 kg co2 ud i et lukket rum der inde holder 4200 m3 luft.

Densiteten af CO2-gas ca. 1.6 kg/m3

Densiteten atmosfærisk luft 1,247 kg/m3


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2014 af mathon


        

Densiteten afhænger af tryk og temperatur:

                                          \varrho =\left (\frac{M}{R} \right )\cdot \left ( {\color{Red} \frac{p}{T}} \right )
 


Skriv et svar til: Udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.