Matematik

STX matematik hjælp!!

29. juni 2014 af bjerg11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg ønsker en rettelse af blot disse to opgaver - opgave 7 og 8. Det kunne være fantastisk, hvis I kunne kommentere om der skal mere forklaring ind eller andet. 

Skriv alt det I har på hjertet om denne opgave. Tak.

opgavesættet  http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120615%20skriftelig%20opgavesaet%20mat%20b%20stx.ashx

Vedhæftet fil: Dokument2 (2).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2014 af mathon

                           \left | BC \right |=\sqrt{85}
trekantsareal
                           T=\frac{1}{2}\cdot h_c\cdot c=\frac{1}{2}\cdot 6\cdot 5=3\cdot 5=15

                           \cos(B)=\frac{7}{\sqrt{85}}

                          B=\cos^{-1}\left ( \frac{7}{\sqrt{85}} \right )=40,6^{\circ}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. juni 2014 af mathon

medianen:
                      ved brug af cos-relationen
                      har du:
                                       m{_{a}}^{2}=5^2+\left ( \frac{\sqrt{85}}{2} \right )^2-2\cdot 5\cdot \frac{\sqrt{85}}{2}\cdot \cos(B)

                                      m{_{a}}^{2}=5^2+\left ( \frac{\sqrt{85}}{2} \right )^2-2\cdot 5\cdot \frac{\sqrt{85}}{2}\cdot \frac{7}{\sqrt{85}}

                                      m{_{a}}^{2}=25+\frac{85}{4}-35

                                      m{_{a}}^{2}=\frac{85-40}{4}=\frac{45}{4}

                                      m{_{a}}=\frac{\sqrt{45}}{2}

                                     


Svar #3
29. juni 2014 af bjerg11 (Slettet)

#1 Hvad synes du om den første opgave ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det, du kalder Opg 1 må være Opg 7 i opgavesættet?

a) Modellen skal have formen S(t) = b · at , hvor t er antal år efter 2005. I din besvarelse er x antal år efter 2004, og din model er derfor ikke en korrekt besvarelse af opgavens spørgsmål.

b) Din værdi for S svarende til år 2015 er beregnet forkert; fremgangsmåden er korrekt, men du regner det forkert ud.

c) Din forklaring om, hvad a og b fortæller om udviklingen, er ikke tilstrækkeligt præcis.


Svar #5
30. juni 2014 af bjerg11 (Slettet)

#4 

Hvad synes du om dette model ? 

Vedhæftet fil:djf.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. juni 2014 af SuneChr



SP 3006141303.PNG

Du fik ikke år 2005 med i din beregning.

Vedhæftet fil:SP 3006141303.PNG

Skriv et svar til: STX matematik hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.