Matematik

matematik (blækregning) hjælp

01. september 2014 af Melanie2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej jeg vil gerne have hjælp til opgave 1.3, som jeg ikke er hel sikker på hvilken måde jeg skal regne den ud på : Enten sådan her: 881.6 kr. * 25 % = 220.4 kr. 
881.6 kr. + 220.4 kr. = 1102 kr.
237.6 kg: 20 kg = 11.88 kg.
11.88 kg * 1102=13091.79 kr.

eller: 

237.6/20 = 11,88

11,88*881.60 = 10472,41 kr.

10472,41* 1,25 = 10391,76 kr.

Vedhæftet fil: FSA 2003.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af SuneChr

Den første er rigtig og udregnet giver den
13091,76
Sat op på en fælles brøkstreg:  \frac{72\cdot 110\cdot 3\cdot 881,60\cdot 1,25}{100\cdot 20}


Svar #2
01. september 2014 af Melanie2 (Slettet)

tusind tak :) jeg er også lidt i tvivl i opgave 1.4 : enten regner man den ud sådan :

1/5 af græstæppet = 7920 m2:1584 = 5 
7920: 5 = 1584
2.5 cm2: 10 000 = 0,00025 
1584: 0,00025 = 6.336.000
kunstgræsstav.

eller:  

1/5 af arealet ( 7920 /5) = 1584 cm2

1584 / 2,5  =63360 stave :) 

også har jeg også brug for hjælp til opgave 3.2 som jeg ikke ved hvordan man regner ud :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Opg 3.2

Når han betaler 60,2% i i skat, pensionsopsparing og arbejdsmarkedsbidrag, får han resten, dvs 100% - 60,2% udbetalt.


Skriv et svar til: matematik (blækregning) hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.