Matematik

matematik

05. september 2014 af Karare - Niveau: 10. klasse

Denne opgave skal kun løses, hvis rammen et par skrivemåder er læst 

skriv hver af følgende mængder kortere:

Vedhæftet fil: mammm.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

"hver af følgende mængder"?

Det vedhæftede er

        { x ∈ N | x2 = 36 }

Bestem løsningsmængden for ligningen x2 = 36 inden for de naturlige tal.


Svar #2
05. september 2014 af Karare

jeg forstå det ikke og har ikke lært noget af det please hvordan 


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Løs ligningen x2 = 36 og begræns løsningerne til de naturlige tal (hele, positive tal). Skriv løsningen/løsningerne som en mængde. Her vil man skrive løsningerne på listeform.

Noget har du vel haft om mængder? Ellers giver det ingen mening at forsøge at løse opgaven.


Svar #4
06. september 2014 af Karare

nej har ikke haft 


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.