Matematik

Hjælp til opgave.

07. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der eventuelt nogle, som vil hjælpe mig med den vedhæftede opgave?

tobias

Vedhæftet fil: Untitledlll.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2014 af mathon

              \frac{\left | AB \right |}{\sin(46,5^{\circ})}=\frac{\left |BC \right |}{\sin(53,1^{\circ}-46,5^{\circ})}

              \left | AB \right |=\sin(46,5^{\circ})\cdot \frac{398\; m}{\sin(6,6^{\circ})}

.

              \left | BD \right |=\left | AB \right |\cdot \sin(51^{\circ})

              


Skriv et svar til: Hjælp til opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.