Matematik

liniære funktioner

10. september 2014 af babyhudi (Slettet) - Niveau: C-niveau

håber I kan hjælpe mig med denne opgave, har leget med den siden igår aftes og kan ikke finde svaret på den.

En lineær funktion kan fremstilles på følgende form: f(x) = ax+3

bestem hældningskoefficienten a således at f(-2) = 6

håber I kan hjælpe mig... 

kram Babyhudi


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2014 af peter lind

Erstat i højre side x med -2 og sæt resultatet = 5. Det giver en ligning til bestemmelse af a


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Løs ligningen 6 = a(-2) + 3

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

#1 Funktionsværdien er dog 6 og ikke 5

Svar #4
10. september 2014 af babyhudi (Slettet)

tusind tak nu gav det mening, nogen kan man simpelhen stirre sig blind på det.


Skriv et svar til: liniære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.