Matematik

Ligning

11. september 2014 af Nicole87 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude

Jeg skal løse den her ligning, (X-1)(X2-4)=0

Jeg er gået i stå, håber der er nogen derude der kan hjælpe mig :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2014 af PeterValberg

Brug nulreglen...

(x-1)(x^2-4)=0\quad\Leftrightarrow\quad x-1=0\quad\vee\quad x^2-4=0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2014 af mathon

                            (x - 1)(x2 - 22) = 0

                            (x - 1)(x + 2)(x - 2) = 0


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.