Matematik

Reducer følgende udtryk mest muligt

11. september 2014 af sørenhansen11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle, der kan hjælpe mig med disse opgaver? (BIllede vedhæftet)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2014 af 123434 (Slettet)

a) 23+4-5=22=4

b) 2/3*2/3=(2*2)/(3*3)=4/9

c) (3x2y)/(6xy)=0,5x

d) ab2*3*6ab=ab6*6ab=6ab7


Svar #2
11. september 2014 af sørenhansen11 (Slettet)

Tak. Kan det ikke reduceres mere? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

d) er forkert. Man har

        (ab2)3 · 6ab = a3·b6 · 6ab = 6a4b7 .


Skriv et svar til: Reducer følgende udtryk mest muligt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.